Гра Тест: Який Ти Професор Гоґвортсу?

Настав час знову повернутися до чарівної школи Гоґвортс. У цьому неймовірному місці відбувалися одночасно великі, прекрасні та жахливі події. Тут усе просякнуте магією та давніми таємницями. Свого часу тут навчалися легендарні й обдаровані маги та чарівники, а їх навчали не менш талановиті та дивовижні чарівники.

У грі "Який Ти Професор Гоґвортсу?", ви зможете дізнатися, хто з великих вчителів стане вашим відображенням. Попереду на вас чекає тест із десятьма запитаннями. Постарайтеся відповідати щиро і тоді отримаєте найправдивіший результат. Деякі із запитань можуть здатися жартівливими, але саме вони несуть у собі більшу частину майбутнього результату.

Цікаво, на кого ж ви найбільше схожі? Можливо, це неприступний і цинічний Северус Снейп, який насправді вірний і відданий послідовник Дамблдора? Або ж, ви скоріше сам Альбус Дамблдор - легендарний директор і великий маг? Чи може вам ближчий нарцис Златопуст Локонс? Або ж це загадкова і трохи дивна професорка Трелоні? Діліться результатами тесту в коментарях!

Тут розташована онлайн гра Тест: Який Ти Професор Гоґвортсу?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Тести
4.2465753424658 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1460)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Test: Which Hogwarts Professor Are You?.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1460 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри