Яка Ти Астрід із "Як приручити дракона 3"?

Нарешті ми дочекалися! Зовсім нещодавно на екрани вийшла нова частина франшизи "Як Приручити Дракона 3"! Тут ми знову зустрінемося з улюбленими героями та дракончиками. Але це ще не все! Цього разу творці мультфільму вирішили порадувати нас новим драконом. Ним буде денна фурія. Тепер у Беззубика є новий друг, а може й більше. Також, ми побачимо, як Іккінг і Астрід стануть парою.

Астрід є одним із найулюбленіших жіночих персонажів і багато дівчаток хочуть бути схожими на неї. У грі "Яка Ти Астрід із "Як приручити дракона 3"?" ми пропонуємо вашій увазі невеликий тест, де ви зможете відкрити для себе свою Астрід. Для цього вам потрібно відповісти на всі запитання тесту. Багато з них будуть складені з гумором і змусять вас посміхнутися. Щойно з останнім запитанням буде покінчено, гра згенерує ваш результат. Отже, яка ж ви Астрід? Відважна войовниця? Мрійниця? Або може бути ви Астрід наречена? Діліться результатами тесту в коментарях. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Яка Ти Астрід із "Як приручити дракона 3"?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Тести
4.3446379468378 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1091)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Test: Which "How To Train Your Dragon" Character Are You?.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1091 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри