Гра Тест: Хто Ти з "Амфібії"?

Кожна дівчинка мріє про казку! Потрапити в чарівний світ, познайомитися з дивовижними істотами і завести чарівних друзів - це межа мрій кожної дитини. І ось одного разу дівчинці на ім'я Енн вдалося здійснити цю мрію, хоч і випадково. Дівчинка викрадає старовинну скриньку з антикварної крамниці і переміщається в Амфібію. Це дивне місце виявляється казковим болотом, де живуть жаби, що говорять.

Енн знайомиться з жабою на ім'я Спрігг і залишається жити в дружній родині Плантар. Саме з цього моменту і починаються запаморочливі пригоди в дивовижному болоті. У Енні залишилися дві подруги в реальному світі - Марсі та Саша. Остання з них теж потрапила в Амфібію і залишилася там, як і Енн.

У грі "Хто Ти з "Амфібії"?", ви зможете дізнатися, на яку з трьох подружок, ви найбільше схожі. Щоб отримати свій результат, необхідно пройти тест і відповісти на сім запитань. Кожне з них торкнеться вашого характеру, і ви зможете пізнати себе краще. Наприкінці тесту на вас чекає результат. Поділіться ним у коментарях і ми побачимо, кого з подружок серед нас більше. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Тест: Хто Ти з "Амфібії"?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Тести
4.2958904109589 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 365)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 365 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри