Гра Сеня і Оскар: Безстрашна Пригода

Познайомтеся з магічним котом Оскаром і його найкращим другом на ім'я Сеня. Раніше Оскар перебував у загоні ударних кошенят, але через деякий час шляхи героїчних кошенят розійшлися. Оскар випадково зустрівся з кумедним хлопчиною Сенею і вони швидко подружилися. Тепер вони команда! Ці хлопці готові до найбожевільніших і найнебезпечніших пригод. У їхніх серцях немає місця страху і жалю. Вони готові на все, щоб знову відчути адреналін і перемогти всіх лиходіїв і розбійників.

У грі "Сеня і Оскар: Безстрашна Пригода", ви вирушите в божевільну подорож разом із друзями. У лісі, який межує з королівством, з'явилися шкідливі бандити. Вони не дають спокою місцевим жителям, які ходять до лісу по хмиз, ягоди та гриби. Зайці розбійники, ожилі сніговики та інші моторошні створіння наводять жах на всіх мешканців королівства. Король наказав своїм доблесним воїнами Сені та Оскару вирушити до лісу і розправитися з лиходіями.

Разом із відважним лицарем і котом чарівником, ви будете битися з супостатами. Після кожного поєдинку вам буде видана грошова нагорода. Золото можна витратити на нову зброю та амуніцію для відважного лицаря: ковані мечі, захисний одяг, щити, шапки і взуття. В арсеналі Оскара теж припасено кілька сильних заклинань і ви зможете скористатися кожним із них, щойно Оскар досягне певного рівня. Ви зможете продавати предмети, які застаріли і купувати поліпшені речі. У міру проходження гри, ви зможете скористатися кузнею, щоб викувати нові предмети. Великі подвиги чекають на своїх героїв!

Тут розташована онлайн гра Сеня і Оскар: Безстрашна Пригода, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3273163929346 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12908)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління в грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Senya and Oscar: Fearless Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 12908 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри