Гра Сеня і Оскар 2

Ласкаво просимо в дивовижний світ пригод разом із нерозлучними друзями Сенею та Оскаром! Оскар - магічний кіт, який не просто ходить на двох лапах, а й володіє чарівним бойовим мистецтвом. А ось Сеня простий хлопчина, якому судилося стати великим героєм. Нещодавно в королівстві, де живуть друзі, сталося нещастя. Була викрадена прекрасна принцеса, і король пообіцяв мішок золота тому, хто зможе її врятувати. Недовго думаючи наші хлопці вирішили спробувати удачу і вирушили в дорогу!

Як грати?

"Сеня і Оскар 2" - це кумедна і барвиста стратегія в стилі популярної серії ігор "Ударний Загін Кошенят". Тут ви допомагатимете Сені й Оскару боротися з полчищами монстрів, які мешкають у сусідніх королівствах. Герої бігатимуть і атакуватимуть ворогів автоматично, а ваше завдання - використовувати супер удари, а також вибудувати правильну стратегію і тактику.

За кожного вбитого ворога, ви отримуватимете золото, зірки і самоцвіти. Золото можна витратити на зброю та амуніцію для Сені в магазині, а ось зірочки допоможуть вам покращувати бойові характеристики обох героїв у розділі "Поліпшення". Ви зможете не тільки купувати нові речі, а й продавати старі, щоб зробити дорогу покупку. Щоб використовувати самоцвіти, Сеня вирушить у кузню і накує сюрприз. Попереду на вас чекає крутий екшен, море адреналіну і нестримні веселощі! Адже поганий той воїн, який не радіє битві! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Сеня і Оскар 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4421279654925 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1391)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Senya and Oscar 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1391 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри