Гра Вантажні Перевезення по Бездоріжжю 3Д

Ви любите грати в ігри з вантажними перевезеннями? Якщо так, то ласкаво просимо в нову гру під назвою "Вантажні Перевезення по Бездоріжжю 3Д"! Тут вам належить навчитися керувати вантажними машинами, серед яких буде: німецька вантажівка, російська вантажівка і американська. На початку гри вам доступна тільки перша вантажівка, а решта відкриваються в міру проходження рівнів. Загалом гра містить 30 унікальних рівнів, пройти які зможе не кожен.

Керуйте вантажівкою як найкращий далекобійник усіх часів! Вас призначили водієм і ви повинні перевозити вантажі в горах і горах. Як ви побачите, на шляху на вас чекатимуть погана дорога, проливні дощі та сильний вітер. Ведіть вперед свою вантажівку з великим вантажем на борту, який складається з безлічі предметів. Весь вантаж лежить на борту вашої машини, а значить потрібно їхати потихеньку на бездоріжжі й акуратно проїжджати всі нерівності та горби, щоб не втрачайте вантаж. Щоб пройти кожен з рівнів, потрібно дістатися до вказаного місця і припаркувати свою вантажівку.

Ця тривимірна гра з водіння вантажівок призначена для тих, хто не здається легко на бездорожних дорогах. Тому, вам необхідно покращувати свої навички і відкривати більш швидкі машини, щоб мати можливість легко доставляти товари в пункти призначення. На вас чекає багато брудних, звивистих доріг, момент неуваги і вантажівка може перекинутися і ви можете втратити весь свій вантаж. Будьте обережні. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Вантажні Перевезення по Бездоріжжю 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2743607463718 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1447)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Offroad Cargo Transportation 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1447 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри