Гра Тенісні Чемпіони 2020

Тенісні Чемпіони 2020 - це справжня тенісна гра з усіма офіційними правилами. Тут можна відчути себе як на справжньому турнірі з тенісу. У грі є 3 режими: швидка гра, світовий тур і тренування. Ви можете обирати будь-який режим на вибір, але ми радимо почати з тренування. Гра відбувається на великому тенісному корті з коричневим покриттям. Ваш гравець невидимий, замість нього ви керуєте всього лише просто ракеткою. Грайте в практику і тренуйтеся відбивати атаки суперника. Коли навчитеся, можна спробувати зіграти в швидку гру, вона буде йти на рахунок.

Після цього можна приступити до світового туру! Виберіть команду і приступайте до гри проти інших команд. Щоб виграти кожну команду, потрібно провести як мінімум 3 матчі і перемогти в них, після цього вам відкриється доступ до наступної команди. Грайте в такому режимі, поки не переможете всі команди світу, щоб стати чемпіоном з гри в теніс!

Як грати?

Слідкуйте за м'ячиком і натискайте мишкою на місце, в якому хочете відбити м'ячик. Ракетка переміщається в точку натискання мишкою і м'ячик буде відбитий. Грайте доти, доки суперник не пропустить м'яч або ж не відіб'є його за межі поля. Кожен забитий м'яч приносить 15 очок, хто набирає 45 - перемагає. Грайте, звикайте до управління і ставайте чемпіоном!

Тут розташована онлайн гра Тенісні Чемпіони 2020, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tennis Champions 2020.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри