Гра Відкритий Чемпіонат із тенісу 2021

Ласкаво просимо в гру "Відкритий Чемпіонат із тенісу 2021"! На вас чекає гра у справжньому світовому чемпіонаті з великого тенісу! Гра має режими навчання та чемпіонату, а також має такі пункти меню як: колекції, налаштування персонажа та магазин із широким асортиментом різних тенісних ракеток.

Спробуйте свої навички на практиці та заробіть свої перші очки. Після того, як ви навчитеся грати, ви зможете брати участь у чемпіонатах Tennis Open 2021 і вигравати свої перші трофеї. Використовуйте свій заробіток, щоб поліпшити свого тенісиста і підвищити характеристики, такі як точність, швидкість і реакція. Тренуйтеся, щоб відточити свої навички гри в теніс, набирайтеся досвіду, щоб покращувати свого персонажа і його ракетку, і боріться в 4 різних відкритих турнірах.

Як грати?

Торкніться або проведіть по стрілці, щоб виконати подачу. Потім торкніться або проведіть пальцем у потрібний момент, щоб використати ракетку і відбити м'яч назад на сторону суперника. Натисніть і перетягніть курсор, щоб змінити розміщення точки для удару м'яча. Коли м'яч летить у ваш бік, натисніть і проведіть курсором мишки в потрібний час, щоб відбити м'яч.

Тренуйте свої навички в тонувальному режимі, переможіть свого супротивника. Вигравайте матчі та покращуйте свого гравця за зароблені нагороди. Виграйте всі чемпіонати і отримайте трофей турніру "великий шолом" У цій грі також діють всі правила справжнього тенісу.

Тут розташована онлайн гра Відкритий Чемпіонат із тенісу 2021, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Open Tennis Championship 2021.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри