Гра Королівське Весілля Проти Сучасного Весілля 2

Хлопці, ласкаво просимо на подвійне весілля! Ви тільки подивіться, хто у нас тут! Сестри Анна і Ельза зі своїми коханими Крістофом і Джеком. Дівчата дуже близькі між собою, тому вирішили, що їхні весілля відбуватимуться в один день. Ось тільки смаки у сестер трохи різні. Анна віддає перевагу сучасному весіллю, а Ельза бачить своє весілля в класичному королівському стилі. Ну як вам таке завдання? Чи впораєтеся ви із завданням і підготуєте в один день два абсолютно різні весілля за стилем? Тоді давайте починати, адже роботи дуже багато!

Як грати?

Ласкаво просимо на королівське весілля, де ви будете організатором весіль двох принцес. Складність гри полягає в тому, що вам потрібно створити два різні за стилем весілля. Давайте будемо розбиратися по ходу справи. Вибирайте першу пару і беріться за роботу. Давайте почнемо з Ельзи і Джека, вони хочуть королівське весілля, тому давайте допоможемо їм і виберемо красиві наяди. Спершу потрібно одягнути Ельзу, виберіть для неї гарну сукню, доповніть образ аксесуарами, фатою, букетом і туфельками. Ельза виглядає як справжня королева! Тепер давайте одягнемо Джека в такому ж стилі. Далі вам слід переключитися і вибрати для Анні та Крістофа стильне вбрання в сучасному стилі. Впевнені, що у вас все вийде і весілля сестер пройдуть успішно!

Тут розташована онлайн гра Королівське Весілля Проти Сучасного Весілля 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0731707317073 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 41)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Royal Wedding Vs Modern Wedding 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 41 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри