Гра Війна мікробів

Війна мікробів - це насправді крута онлайн гра з літаками. Ви граєте роль пілота, якого відправляють боротися з мікробами. Вам потрібно знищити всі клітини на кожному рівні. Коли ви перемагаєте їх, ви можете отримати золоті монети для поліпшення вашого спорядження. Керуйте своїм космічним кораблем і використовуйте потужну зброю, щоб знищити всі клітини мікробів!

На вас чекає справжня війна, адже вашому кораблю доведеться зіткнутися з тисячами мікробів різної величини та форми. Так багато мікробів і так мало часу! Стрибайте в цей маленький космічний корабель і ведіть війну з воістину жорстокими вірусами! Чи зможете ви знищити їх усіх, поки будете збирати монети, на які зможете купувати приголомшливу зброю і поліпшення?

Як грати?

Летіть вперед і керуйте кораблем, щоб він рухався з боку в бік. Оновлює всі ваші знаряддя в магазині після кожного пройденого рівня. Будьте готові до зустрічі з великими босами, які діляться на купку дрібних мікробів. Не забувайте про енергію вашого корабля, якщо часто вмирати, вона закінчиться рано чи пізно і ви не зможете більше здійснювати польоти, поки не відновите її. Грайте і проходьте рівні, щоб добрати якомога далі і перемогти у війні з мікробами раз і назавжди!

Тут розташована онлайн гра Війна мікробів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Війна
4.0928571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 280)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Germ War.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 280 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри