Гра Війни Мафії

Гра "Війни Мафії" - це чудова стрілялка, в якій ви граєте за ковбоя, який бореться з корумпованою мафією у своєму місті. Гра розділена на захопливі рівні, деякі з яких містять босів і нових ворогів. Ви можете керувати своїм героєм, щоб він стріляв за допомогою своєї зброї по всіх ворогах, які приходять до вашої машини. Якщо поодинці впоратися важко, ви можете розблокувати друзів і поповнити свою банду. За вбивство ворогів і проходження рівнів вам дають гроші, які можна витратити на купівлю дівчини-снайпера або людини з бомбами. Обидва напарники допомагатимуть вам і відкриватимуть вогонь по ворогах в автоматичному режимі.

Як грати?

Просто вибирайте першу місію і приступайте. Стріляйте з дробовика по всіх ворогах, що наближаються, і отримуйте задоволення. Збирайте гроші і покращуйте свою поточну зброю, або ж купуйте нову. З нової зброї вам буде доступно: снайперська гвинтівка, револьвер і навіть шестистволка. Крім зброї ви також можете покращувати свою захисну стіну. Якщо вороги зруйнують її, ви можете відновити її за гроші або ж прикупити нову стіну з цегли або навіть металу.

Грайте, проходьте рівні та бережіть патрони на найгірший час. Не забувайте прокачувати ваших напарників і поповнювати боєкомплект бомбера.

Чи вдасться вам перемогти в цій війні мафії? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Війни Мафії, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Війна
4.1377777777778 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 225)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mafia Wars.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 225 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри