Гра Блокова Армія

Гра "Блокова Армія" перенесе вас у блоковий світ війни, де вам необхідно буде побудувати свою непереможну блокову армію і виступити на війну. Сформуйте ескадрилью і прорвіть оборону ворога! Створіть правильне розташування солдатів для кращого нападу або сконцентруйте свою стратегію на захисті! Покращуйте свої загони, щоб вони довше залишалися на полі бою і завдавали більше шкоди!

Гра "Блокова Армія" це також і військова стратегія з красивою тривимірною графікою. У цій грі перед вами стоїть завдання створити загін воїнів, який зможе протистояти атакам ворога, прорватися через оборону супротивника і атакувати бази противника. Ви призначаєте кожного солдата на свою позицію і віддаєте їм наказ іти вперед. Знайте сильні та слабкі сторони свого підрозділу, щоб створити згуртовану команду. Завершіть кожну місію, щоб заробити зірку і використати її для поліпшення своїх солдатів!

Завершіть усі 10 рівнів гри і заробляйте зірки, які можна використовувати для купівлі поліпшень, що зроблять вашу армію потужнішою! Чи вийде у вас прокачати всі можливості і створити непереможну блокову армію? Давайте подивимося!

Тут розташована онлайн гра Блокова Армія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Війна
4.2039007092199 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 564)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Blocky Army.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 564 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри