Гра Супердівчата: Моє вбрання в дощовий день

Ласкаво просимо на сторінку "Супердівчата, моє вбрання на дощовий день". Хто сказав, що в дощовий день не можна мати ідеальний вигляд? Невеликий дощ не повинен перешкодити нам мати приголомшливий вигляд! І навіть не турбуйтеся про зачіску, кілька локонів під капелюхом мають просто ідеальний вигляд! Який би вигляд мало ваше ідеальне вбрання для дощового дня? Спробуйте створити його, допомагаючи цим принцесам переодягнутися в тепліший одяг і дощові чоботи. Доповніть їхній образ капелюхом, шарфом і милою парасолькою.

Як грати?

Давайте допоможемо нашим милим феям Вінкс виглядати стильно і в той же час не промокнути під дощем. Для кожної феї ми підготували гардероб в якому ви знайдете всі необхідні речі та аксесуари, щоб створити повноцінний образ. Не поспішайте, приміряйте кілька варіантів, щоб вбрання було бездоганним. Так само доповніть образ новою зачіскою, прикрасами і сумочкою. Але найголовніше не забудьте вибрати дощовик, який дуже необхідний у дощову погоду. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Супердівчата: Моє вбрання в дощовий день, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Вінкс
4.1645569620253 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 158)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Girls My Rainy Day Outfits.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 158 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри