Клуб Вінкс 4: День Народження Блум

Гра Клуб Вінкс 4: День народження Блум - ви зможете знову побачити своїх подружок фей Вінкс в цій грі. Її створили спеціально для вашого комп'ютера, щоб ви не виходять з дому змогли пограти з феями Вінкс. Сьогодні День народження у Блум, їй виповниться вісімнадцять років і вона зможе стати абсолютно літньою дівчиною. Блум встигла побувати і на землі, і в чарівному світі, якого вона абсолютно не знала. Ця гра допоможе вам у розв'язанні багатьох проблем - наприклад, з вибором подарунків, або з їх пакуванням. У цей святковий день все повинно бути по-особливому і вам не потрібно хвилюватися, якщо щось піде не так як ви запланували.

Розділ: Ігри Вінкс
4.1489836944382 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4477)
Тут розташована гра  Клуб Вінкс 4: День Народження Блум , скачать которую вы можете бесплатно и прямо сейчас.
  • 12
  • 22
  • 33

У цій грі ви побачите такі меню: вибір подарунка, пакування подарунка, виготовлення торта і феєрверк. Отже, приступимо до першого меню, тут ви побачите багато різних подарунків: помада, прикраси, книжки, кульки, м'які іграшки, одяг, звісно список можна й далі продовжувати. Але на нижній панелі будуть написані речі, які вам потрібно знайти серед усіх цих подарунків. Це буде не складно, але потрібно дуже добре постаратися. У меню, пов'язаному з пакуванням подарунків, феї навчать вас, як правильно підібрати папір і бант для подарунка, а ще як все це загорнути і красиво піднести. Але ви можете питати поради у Блум та інших фей, якщо щось не розумієте. Але ось ми й підійшли до декоративної роботи - потрібно спекти торт. Звісно роботі не одна з легких, ви будете починати з самого початку. Вам потрібно замісити тісто, спекти коржі, а також все красиво прикрасити і це буде торт для феї Вінкс - Блум. Але й останній класний і завершальний етап - феєрверк, який ви побачите разом з усіма феями.

Управління в грі:

Встановлення гри - День Народження Блум на комп'ютер:
Для встановлення цієї гри на ваш комп'ютер, потрібно скопіювати архів фалу з нашого сайту. Потім розпакувати його, у папці знайти файл setup-1.iso і змонтувати його на віртуальний диск. Знайдіть в архівній папці файл setup і запустіть його. Далі дотримуйтесь інструкцій встановлення.

Якщо у вас немає програми :  завантажуємо   UltraISO , для створення віртуального диска.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Winx Club 4: Bloom's Birthday.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 4477 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри