Гра Найкращі Подруги: Образ Фестивалю Цвітіння Сакури

У цій новій грі, феї Вінкс планують підготуватися до фестивалю цвітіння сакури. Ви маєте допомогти їм вибрати варіанти одягу, зокрема пастельні сукні, квіткові принти та інші речі, натхненні весною, щоб створити ідеальний образ. Готові допомогти найкращим подругам і створити для них дивовижні вбрання для цього весняного сезону? Тоді давайте починати створювати красу!

Як грати?

Наші героїні вже в передчутті нового вбрання! Для кожної дівчини, ми підготували свій унікальний набір одягу та аксесуарів. Ваше завдання, одягнути фею так, щоб її образ був ідеальним. Для цього варто вибрати не тільки гарну сукню або костюм, а й правильно доповнити його аксесуарами. Вибирайте красиві сережки, кольє, зачіску і сумочку, щоб фея виглядала чарівно. І найголовніше не забудьте, що в образі обов'язково має бути присутнім принт із квітами сакури. Коли всі дівчата Вінкс будуть одягнені, вони продемонструють результат вашої роботи. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Подруги: Образ Фестивалю Цвітіння Сакури, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Вінкс
3.8181818181818 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 66)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bffs Cherry Blossom Festival Look.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 66 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри