Гра Водій Пікапа: Довези вантаж

Гра "Водій Пікапа: Довези вантаж" - це 2Д-гра про водіння вантажівки-пікапа з 25 рівнями, в якій мета гравця - перевезти вантаж вибоїстою дорогою через горбистий ландшафт, не втративши його. В ідеалі в найкоротші терміни. Радіти і веселитися можна скільки завгодно, але довезти вантаж цілим і неушкодженим це не допоможе. Водієм пікапа може стати кожен, але ось із перевезенням вантажів впораються далеко не всі. Пікапи це машини в основному джипи із закритою кабіною і відкритим багажником або місцем для перевезення вантажів. Їздити на такій машині не складно, але щойно ви покладете якісь речі в багажник, як одразу ж подорож перетворюється на повільну поїздку.

Як грати?

Отже, щоб пройти гру, вам потрібно пройти цілих 25 рівнів. У кожному рівні потрібно перевезти певний вантаж з одного пункту в інший, при цьому зберігши його і не втративши. Складність полягає в тому, що вантаж у будь-який момент може випасти за борт вашої вантажівки і тоді ви втратите його. За таку роботу ніхто платити не буде, а отже, ви кататиметеся даремно і від цього не буде жодної користі. Щоб пройти кожен з рівнів, потрібно довезти хоча б половину вантажу і за це ви отримаєте гроші.

Зібравши побільше грошей ви можете прикупити новенький пікап. Загалом вам доступно 4 різних пікапи в гаражі і для кожного з них, ви можете вибрати особливий колір кузова.

Починайте грати і приступайте до перевезення таких вантажів як: холодильники, телевізори, ящики з продуктами, електроплити та іншу техніку. Вдалої гри!

Тут розташована онлайн гра Водій Пікапа: Довези вантаж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6888888888889 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 90)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pickup Driver: Cargo Delivery.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 90 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри