Червоний Хлопчик і Синя Дівчинка

Ви любите грати в ігри вогонь і вода? Тоді гра "Червоний Хлопчик і Синя Дівчинка" вам неодмінно сподобається! Приготуйтеся до нових пригод двох хоробрих героїв, яким потрібна ваша допомога. Ви знову будете грати удвох і діяти разом як одна команда. Попереду на дівчинку і хлопчика чекає довгий і заплутаний лабіринт з безліччю пригод, які вони повинні здолати допомагаючи один одному.

Розподіливши ролі, можете починати гру. У ній доступно 30 рівнів на легкій складності та ще 30 рівнів у режимі нормал. Підведіть червоного хлопчика і водяну дівчину до їхніх дверей у кожному рівні лабіринту, щоб пройти в наступний рівень. По дорозі вам необхідно зібрати всі потрібні кристали, синього і червоного кольору. Червоний хлопчик повинен уникати води, а дівчина повинна уникати вогню, і будьте обережні, чорна вода вбиває їх обох.

Використовуйте своє мислення для управління об'єктами в грі, такими як важіль, штовхач, дзеркало, чорна куля, промінь світла, ліфт та інші, щоб дістатися до дверей для виходу. Допоможіть нашим героям пройти всі випробування. Грайте і веселіться разом!

Тут розташована онлайн гра Червоний Хлопчик і Синя Дівчинка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1072915554607 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9367)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування дівчинкою:

Управління хлопчиком:

  • - рухати камеру
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Red Boy and Blue Girl.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 9367 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри