Гра Втеча: Аттікус

Нам часто сняться різні сни. Одні бувають яскравими і приємними, а інші - похмурими і страшними кошмарами. Іноді ж сни бувають настільки незрозумілими й туманними, що відчуття тривоги не полишає людину протягом усього дня. А що, якщо іноді сни це не просто сновидіння, а попередження про небезпеку в реальному світі? Що якщо хтось просто намагається нас врятувати від чогось поганого або навіть страшного? На це питання поки що немає відповіді. Хоча...

Як грати?

У грі "Аттікус", ви прокинетеся в дивному місці і голос зі старого приймача розповість дивні речі. Послухавши його, ви можете озирнутися. Ось тільки навколо дуже темно і потрібно увімкнути світло за допомогою електрощита. На ньому буде чотири проводки, які потрібно розставити так, щоб вони загорілися червоним. Щойно стане світло, ви зможете дослідити приміщення, а потім і весь будинок незнайомця Аттікуса. Шукайте корисні предмети і відкрийте таємниці дивного житла.

Для початку спробуйте знайти всі шестерінки, які потрібно встановити на музичний інструмент. Тоді, відкриється схованка і ви отримаєте пляшечку з отрутою, яка вб'є демона, і ультрафіолетову лампу. Далі на кухні ви зустрінете демонічну дівчинку, яку можна знищити за допомогою ножа. Навколо вас буде безліч таємниць і загадок, які вам належить вирішити, щоб вирватися з кайданів сну і врятувати своє життя. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча: Аттікус, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
3.9768041237113 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 388)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Atticus by Nirdala.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 388 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри