Гра Втеча: Загадкове вторгнення

У грі "Втеча: Загадкове вторгнення", ви опинитеся в центрі дуже дивних подій. Вашим персонажем буде невідомий хлопець, який опинився в лікарні без найменших спогадів. Він не знає, хто він і як сюди потрапив. Все навколо здається таким знайомим, і водночас абсолютно невідомим. Вам належить допомогти хлопцеві з'ясувати, що ж з ним сталося і хто він насправді.

Як грати?

Гра буде розбита на три глави, кожну з яких гравцеві доведеться подолати, використовуючи свій інтелект та інтуїцію. Ви опинитеся на лікарняному ліжку в невеликій темній палаті. Вивчіть кожен її куточок у пошуках записів, корисних предметів і будь-яких матеріалів, які зможуть пролити світло на все це. Насамперед сядьте на ліжко й огляньте свою руку. Там стирчатиме голка, яку потрібно витягнути. Далі обшукайте всі тумби та шухляди в пошуках антени, за допомогою якої потрібно витягнути частину підказки з-під ліжка. Виявивши ще два клаптики з кодуванням, ви зможете розшифрувати код і набрати його на замку дверей біля ліжка. Це буде непросто, але трохи поміркувавши мізками ви зможете це вирішити.

Коли замок буде відчинено, ви поринете в безодню божевілля. Усе піде ходуном і слова перетворяться на химерний набір букв. Постарайтеся відійти від шафи і взяти біля подушки на підлозі призначення лікаря. Тепер можна взяти ліки з тумбочки біля ліжка і, скомбінувавши ампулу і шприц, зробити укол. Це допоможе припинити агонію і заспокоїтися. Трохи оговтавшись, хлопець почне розплутувати тугий вузол пам'яті і спробує втекти з моторошного місця, попутно повертаючи свої спогади. А ви йому в цьому допоможете. Адже тільки від вас залежить кінцівка гри. Удачі...

Тут розташована онлайн гра Втеча: Загадкове вторгнення, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.0419463087248 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 596)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Escape Game: Mysterious Invasion.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 596 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри