Гра Втеча з Темного Сарая 2: Дзеркальний Вимір

У грі "Втеча з Темного Сарая 2: Дзеркальний Вимір", ви опинитеся на другій локації містичної комори. Колись ферма, де розташований зачарований портал, була процвітаючим місцем. Там водилися різноманітні тварини, а земля давала відмінний урожай. Але після ланцюжка дивних подій, все почало занепадати. Фермер сильно захворів і помер, а потім слідом за ним померла і сама ферма. Худоба розбіглася, а родюча земля перетворилася на непрохідні хащі, де бур'яни виростали в людський зріст.

Як грати?

Одного чудового дня наш герой опинився проїздом у цьому забутому Богом місці. Хлопець вирішив сховатися там від дощу і потрапив у пастку. Тепер ви маєте допомогти бідоласі вибратися з містичної пастки. Щоб знайти вихід із зачарованого сараю, необхідно знайти 35 магічних амулетів. Вони заховані в найвіддаленіших куточках зачарованого місця. Вивчіть кожен сантиметр старої споруди, щоб знайти амулети і підказки до схованок. Тільки так ви зможете розкрити всі таємниці занедбаної ферми і здійснити втечу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Темного Сарая 2: Дзеркальний Вимір, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.1647058823529 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 85)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dark Barn Escape 2: Mirrored Dimension.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 85 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри