Гра Втеча з Темного Сарая

Що може бути страшніше, ніж опинитися бранцем у місці, яке не має виходу? Складно сказати! У таких випадках здається, що страшніше місця не знайти на Землі. І з цим складно не погодитися. У грі "Втеча з Темного Сарая" ви зможете на власному прикладі відчути весь спектр емоцій, які можуть перемагати тільки бранця.

Як грати?

Гравець опиниться під замком у старому занедбаному сараї, який колись слугував коморою для худоби і сховищем заготовок для їжі фермерським тваринам. Старі пустельні кімнатки, забиті мотлохом і залишками сіна, являють собою жалюгідне і водночас страшне місце. Відразу ж хочеться вибратися звідти і втекти стрімголов. Але не все так просто.

Цей старий сарай із секретом. Звідти не можна знайти вихід доти, доки не відкриється містичний портал назовні. Щоб його відкрити, потрібно відшукати тридцять амулетів, які схожі на старовинні монети. Для цього вам знадобитися дослідити сарай і розгадати всі містичні головоломки, які чекають на вас у надрах страшного місця. Постарайтеся зробити все можливе, щоб знайти вихід і здійснити втечу. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Темного Сарая, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 270)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dark Barn Escape.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 270 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри