Гра Втеча з Моторошного Будинку: Квест

"Втеча з Моторошного Будинку: Квест" - це таємнича гра головоломка, де вам доведеться пройти чимало випробувань. Увімкніть свою кмітливість на повну потужність, якщо хочете знову повернутися додому і забути цю поїздку як страшний сон. Звучить насторожуюче, правда? Тоді ми більше не будемо вас інтригувати і запрошуємо пройти цей похмурий квест.

Ваша машина зламалася якраз на півдорозі додому, коли дорога проходила через великий зелений ліс. Несподівано закінчився бензин і виявилося, що всьому виною зламаний паливний шланг. Вам пощастило зупинитися біля невеликої галявинки, де збоку затишно розмістилася стара стара стара халупа. Підійшовши ближче виявилося, що двері всередину забиті. Але потрібно терміново полагодити машину до настання темряви. Інакше доведеться ночувати в авто просто посеред глухого нічного лісу. Перспектива вимальовується не найрадісніша, тому потрібно поспішити.

Як грати?

Візьміть на передньому сидінні викрутку і відкрийте забиті двері. Усередині на вас чекає сумна картина. Усе захаращене і навіює відчуття небезпеки. Відженіть його геть і досліджуйте приміщення в пошуках корисних предметів. Використовуйте підказки, якщо заплутаєтеся. Розкривши всі секрети верхньої частини будинку, ви виявите під ним справжній бункер. Схоже тут тримали ув'язнених. Це моторошне місце сповнене секретів і не всі з них потрібно знати. Тому швидко шукайте бензин і несіть звідси ноги!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Моторошного Будинку: Квест, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
3.9411764705882 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Horror House Scary Escape.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри