Гра Втеча з Лабораторії

У грі "Втеча з Лабораторії" на вас чекає знайомство з кумедним монстром. Маленьке чудовисько жило спокійно в річці під мостом і абсолютно нікого не турбувало. Але одного разу прийшли люди в дивних костюмах і забрали монстра з собою. Бідолаха опинився в лабораторії, де незабаром над ним почали ставити досліди. Це було так страшно і жахливо, що чудовисько вирішило втекти. Хлопці, ви готові допомогти бідоласі втекти з жахливого місця і повернутися додому? Тоді, ласкаво просимо в крутий раннер "Втеча з Лабораторії".

Як грати?

Ви будете керувати монстром, який стрімголов мчить через усю лабораторію. Досліди перетворили нешкідливу істоту на безжального монстра, який готовий помститися всім, хто опиниться на його шляху. Наш герой бігтиме вперед автоматично, а гравцеві потрібно спритно маневрувати між перешкодами, збирати золоті монетки та бонуси. Накопичивши трохи золота, необхідно прикупити персонажу кумедний капелюшок і посилити ігрові бонуси. Але це ще не всі сюрпризи!

Також, ви можете не відмовляти чудовиську в задоволенні зжерти дорогою всіх людей, яких він тільки зможе. Нехай вони відповідатимуть за все, що заподіяв нещасному монстрику. Але стережіться озброєних солдатів, вони можуть завдати шкоди або навіть убити нашого героя. Краще їх уникати і мчати далі. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Лабораторії, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.3725490196078 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 51)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lab Escape.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 51 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри