Гра Втеча: Кімната Марка

Ласкаво просимо в "Кімнату Марка". У цій грі, ви будете грати маленьким хлопчиком, який опинився замкнений у своїй власній кімнаті. Для кожного з нас своя кімната - це маленький притулок від великого світу. Але для Марка вона стала кліткою для бранця. Але не варто сумувати і час вибиратися.

Якщо ви готові здійснити втечу, тоді потрібно уважно дослідити кімнату. Перед вами знаходиться великий письмовий стіл. На ньому буде кейс із кодовим замком. Щоб знайти код, вам необхідно обшукати приміщення, аж до найзатишніших куточків. У шафі буде стара брудна куртка. Візьміть її, а потім заберіть і вішалку. Її можна демонтувати і перетворити на довгий гак. З його допомогою, ви зможете дістати клаптик із кодом із павутини над шафою і не тільки.

Тепер прочитайте книжку про орігамі та спробуйте знайти чотири фігурки: динозавра, лева, поросяти та кролика. Їх потрібно розставити в правильному порядку на прищіпках над партою. Щоб дізнатися черговість вам потрібно вирішити головоломку на телевізорі. Допоможіть маленькому Марку вибратися зі своєї домашньої клітки. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча: Кімната Марка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
3.9812578092461 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2401)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mark's Rooms.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2401 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри