Гра Втеча з Темного Підземелля

Усі ми боїмося темряви. Здається, що там ховаються моторошні монстри, які так і норовлять схопити за руку або ногу і потягти в морок. Але існують у світі й чарівні монстрики, які самі до тремтіння в колінах бояться темряви і роблять усе, щоб вибратися на світло. Саме з таким монстром ми познайомимося в грі "Втеча з Темного Підземелля"!

Одного разу маленьке чудовисько грало з комахами в хованки і забрело у велике темне підземелля. Там було настільки темно і страшно, що малюк від переляку навіть заблукав і пішов далеко від входу. Тепер потрібно звідси вибиратися! Ось тільки монстрик не зможе самостійно здійснити втечу і йому знадобитися ваша допомога! Давайте ж йому допоможемо!

Як грати?

У грі "Втеча з Темного Підземелля" ваше головне завдання - переміщатися темними лабіринтами і дістатися до виходу. Але стережіться, тут на вас чекає безліч небезпек: гігантські мухи з червоними очима, стильні привиди в темних окулярах, бездонні прірви та багато іншого. Тримайте вухо гостро і обходьте стороною всі небезпеки. Тільки дійдіть до синього світіння і перемога у вас у кишені. Приємно гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Темного Підземелля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.0535714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 56)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Scape.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 56 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри