Гра Думай про втечу: Школа

"Думай про втечу: Школа" - це прикольна головоломка, яка змусить вас добряче порозкидати мізками і врубити свою логіку на повну потужність. Попереду гравців чекає великий квест у школі з десятками загадок і ребусів. Якщо нам таки вдалося заінтригувати і вам не терпиться перевірити свою кмітливість, тоді кидайте всі свої справи і поспішіть до нас!

Ви опинитеся під замком у старшій школі. Тут немає жодної живої душі. Усі давно пішли додому, а охоронець замкнув школу і пішов у своїх справах. Він може повернутися через 15 хвилин, а може і вночі. Тому вам потрібно терміново вибиратися, поки батьки не почали бити на сполох.

Як грати?

Гра складається з двох рівнів. Події першого рівня відбуватимуться в бібліотеці, а другого - у класі. Опинившись у читальному залі, уважно досліджуйте приміщення і постарайтеся знайти перші підказки. Порахуйте книжки синього, чорного та білого кольорів, щоб знайти шифр і ввести його на один із кодових замків. За це ви отримаєте пачку соди. Її потрібно засипати в глечик із лимонадом, щоб отримати воду і полити квітку. Попереду на вас чекає безліч загадок і незвичайних підказок. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Думай про втечу: Школа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.0357142857143 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 28)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Think to Escape: School.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 28 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри