Гра Виживання на Острові: Врятуйте Решту Людей

Ласкаво просимо до неймовірно захопливої пригодницької гри "Виживання на Острові: Врятуйте Решту Людей", у якій вам доведеться виступити в ролі одного з тих, хто вижив після корабельної аварії, що опинився на безлюдному острові посеред океану! Продемонструйте свої навички виживання і подолайте всі труднощі, щоб заснувати своє власне поселення і перетворити крихітну ділянку суші на справжній курорт!

Як грати?

Керування персонажем здійснюється за допомогою віртуального джойстика, з яким можна взаємодіяти мишкою або дотиком пальця. Зверху буде відображатися ваше поточне завдання, яке потрібно виконати для просування ланцюжком квестів. Спершу роздобудьте трохи деревини та каміння, які знадобляться для крафту різних корисних інструментів. Візьміть у руки спеціальні ножиці й очистіть земельну ділянку від густих заростей. На очищеній від рослин території ви зможете розводити багаття і будувати різні споруди. Усі зібрані предмети автоматично потраплятимуть у ваш інвентар. Продавайте непотрібні ресурси для заробітку монет, необхідних для поліпшення характеристик вашого персонажа. За необхідності ви можете скористатися безкоштовним бонусом для отримання невеликого авансу. На узбережжя ростуть кущі з ягодами, якими можна трохи підкріпитися і втамувати голод. Об'єднуйте зусилля з іншими вцілілими і відкривайте нові дивовижні локації, що приховують безліч таємниць і несподіваних відкриттів!

Тут розташована онлайн гра Виживання на Острові: Врятуйте Решту Людей, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Survival Island: Save the Other People.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри