Гра Захист Вежі

Гра "Захист Вежі" - це неймовірна стратегічна гра з цікавим сюжетом для всіх гравців. Досліджуйте ліси, болота, пустелі, снігові гори і лавові ландшафти, де вам доведеться воювати проти сотень монстрів. На вас чекає захопливий геймплей із безліччю унікальних ворогів і карт, а також гарна графіка й анімація. Суть гри полягає в захисті свого королівства від нападу різних ворогів, таких як: орки, гобліни, маги, пірати, лицарі та різні монстри. Всі вони намагатимуться нападати на ваше королівство з усіх боків, ви повинні зупинити це!

Як грати?

Ви маєте проходити безліч рівнів у порядку черги, один за одним. У кожному з рівнів перед вами буде доріжка, яка веде до замку. Саме цією доріжкою і будуть пробиратися вороги, яких ви повинні зупинити. Зробити це можна за допомогою встановлення різних захисних веж, які можна будувати тільки в позначених місцях, по краю доріжки. Розставляти вежі потрібно в такому порядку, щоб вони атакували ворогів по всьому шляху і не давали їм пробратися до замку.

Загалом, у грі вам буде доступно 4 види веж для встановлення: Лучники, Бомбери, Маги і Чарівники. Кожна вежа по-своєму хороша, але вони мають різні ціни. Найдешевша вежа лучників, а найдорожча - чарівників. На початку кожного рівня ми радимо купувати і будувати дешеві вежі, а потім вже купувати дорогі і починати покращувати наявні. Вам доведеться зіткнутися з 40 різними видами ворогів, від орків до кажанів, а кожен з них має свої навички. Після кожного рівня ви можете робити прокачування ваших веж і магічних заклинань у меню поліпшень. Там ви зможете зробити цілих 25 оновлень, які збільшать потужність веж.

У грі є 3 режими складності і це реально круто, адже після проходження легкого режиму, можна спробувати свої сили підвищивши складність. На вас чекає 25 унікальних карт із різними темами. Спеціальні здібності для додаткової вогневої потужності та колекційні бонусні монети на рівнях. Заходьте в гру кожен день і отримуйте додаткові монети!

Готові до справжнього захисту вежі? Тоді приступайте! Грайте й отримуйте задоволення, кидаючись у кожен новий бій, вивчаючи своїх ворогів і захищаючи кордони королівства!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.0917394757744 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2518)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Defend the Tower.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2518 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри