Дізнайся вік свого телеграм аккаунту і отримай Dogs!

Гра Захист Вежі: Трамп

Гра "Захист Вежі: Трамп" - це дивовижна гра з обороною вежі, в якій ви повинні захистити вежу Трампа! Це величезна будівля, в якій знаходяться величезні сховища з грошима США і саме тому, злі канадські загарбники намагаються вкрасти ці коштовності. Ви повинні побудувати безліч веж, щоб знищити загарбників і захистити монети Трампа. Гра має приголомшливу 3Д графіку, а геймплей сподобається навіть найвитонченішому геймеру.

Вся гра складається з 5-ти рівнів, але пройти їх буде дуже не просто. Якщо в першому рівні ви ще зможете хоч якимось чином зупинити ворожу техніку і протриматися до самого кінця, то в наступних рівнях, утримати захист буде на межі реальності.

Як грати?

Отже, обирайте перший рівень і приступайте до гри. Для початку будуйте першу доступну і найдешевшу вежу - кулемет. Потім можете побудувати ракетниці та лазери. Існують різні типи атакувальних веж і ви маєте вибрати правильну для захисту від певних типів ворогів. Наприклад кулемети атакують усі види ворогів, а ракетниці атакують тільки наземну техніку. Грайте та спробуйте протримати захист у всіх 5-ти рівнях. Саме від цього залежить, чи зможете ви відбитися від Канади та захистити грошові сховища Трампа!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі: Трамп, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.3471810089021 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 337)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trump Tower Defense.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 337 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри