Гра Казковий Світ Гномів: Знайди Відмінності

Ласкаво просимо в країну гномів, де на вас чекає нова гра знайди відмінності! Ходять чутки, що в казковому лісі дуже багато різних істот. Ми дуже старалися і зібрали для вас унікальні картинки з жителями казкового світу. За допомогою цієї гри, ви зможете розвинути свою спостережливість і терплячість, адже ніхто не говорив, що буде просто. Картинки будуть дуже барвистими, де повно різних деталей, а це означає, що відшукати відмінність буде не просто. Давайте починати!

Як грати?

У грі на вас чекає багато рівнів, на кожному з яких необхідно відшукати 8 відмінностей. Завантажуйте перший рівень, щоб побачити першу картинку. А тут у нас чудовий будиночок гнома. Ви тільки подивіться який він маленький і красивий, навколо дуже багато різних рослин і квітів. Ваше завдання, придивитися до обох картинок, щоб помітити відмінності. Можливо, ви помітили, що на одній із картинок є віконце в будинку, а на другій ні. Вітаємо, ви знайшли першу відмінність і тепер залишилося ще сім замаскованих деталей, які вам потрібно відшукати. Зверніть увагу, що в грі є підказка, яка зможе виручити вас і вказати вам місце, де є відмінність. Пройдіть усі рівні, щоб ближче познайомитися зі світом гномів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Казковий Світ Гномів: Знайди Відмінності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fairy Tale World of Gnomes: Find the Differences.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри