Гра Домашня Втеча 3Д

У грі "Домашня Втеча 3Д", ви опинитеся в пастці у власному будинку. Досить дивно прокинутися у своїй оселі і зрозуміти, що всі двері навколо замкнені, а у вас немає жодного ключа. Також насторожує те, що ви прокинулися у ванній. Усі ці факти можуть налякати будь-яку людину, але тільки не вас! Маючи сміливість і відвагу можна викрутитися з будь-якої делікатної ситуації.

Як грати?

Отже, настав час діяти! Насамперед варто озирнутися і дослідити кожен предмет у приміщенні. У зливному бачку лежатиме карта, в унітазі - викрутка, а в маленькій шафці ви виявите кабель. За його допомогою під'єднайте пральну машину, активуйте її картою, і всередині лежатиме код від сейфа, в якому міститься ключ. Відкривши двері, ви опинитеся в коридорі.

Там теж стоїть сейф із ключем усередині. Щоб його відкрити, необхідно знайти двокілограмову гирю і поставити її на підлогові ваги. Таким чином ви отримаєте черговий код і ключ. Тепер вирушайте в спальню. Пам'ятаєте викрутку, яку ви знайшли в унітазі? Саме зараз вона знадобиться, щоб відкрити скриньку з ключами від машини. Далі вам потрібно знайти під подушкою пульт і ввімкнути телевізор. Там з'явиться код, який відкриє сейф у шафі. Швиденько беріть ключ і біжіть на свободу. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Домашня Втеча 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2097902097902 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1573)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Home Escape 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1573 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри