Гра Втеча із замкненого будинку

"Втеча із замкненого будинку" - це хитромудрий квест, де гравцям доведеться використати свій інтелект і кмітливість, щоб вибратися із замкненого простору. Якщо ви любите квести та головоломки, тоді ви знайшли ідеальну гру, яка скрасить ваш вечір! Це буде цікаво, таємниче і просто круто!

Як грати?

Попереду на вас чекає десять рівнів. На кожному рівні завдання буде тільки одне - відімкнути двері і вийти з кімнати. Ось тільки для цього необхідно розгадати всі таємниці кімнати, а це не так просто. На першому рівні вам потрібно дослідити все приміщення в пошуках корисних предметів. Зверніть увагу на панель із важелями. Там не вистачає парочки важелів, які ви і повинні знайти.

Уважно досліджуйте всю кімнату по найзатишніших куточках. Один важіль лежатиме в книжковій шафі, а другий - у відрі для сміття. Тепер встановіть їх на панель і вирушайте на пошуки підказок. Головна підказка чекатиме на вас на книжковій полиці біля дверей. Зверніть увагу на розташування книг і повторіть його з важелями. Після цього двері відчиняться, і ви продовжите свою загадкову подорож замкненим будинком. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча із замкненого будинку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8674157303371 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 445)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Locked Escape Game.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 445 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри