Гра Зої та Поліпантеон

Зої з юних років захоплюється давньою історією, міфами та легендами. Вона з трепетом ставитися до всього, що стосується старовини. Одного прекрасного дня мрія Зої побувати в храмі всіх богів збулася. Сьогодні дівчинка з класом вирушить на екскурсію в Поліпантеон! Щастю просто немає меж, і Зої в передчутті нових знань, вже щосили збирається в поїздку. І ви теж складете їй компанію.

Як грати?

У грі "Зої та Поліпантеон" дівчинка відстала від екскурсії та опинилася в пастці. Вона випадково натиснула на важіль і відкрила таємну кімнату. Зайшовши туди Зої почула, як двері зачинилися, і вона залишилася під замком. Тепер потрібно допомогти малятку знайти вихід і здійснити втечу зі священного місця. Для початку потрібно дослідити кожен куточок кімнати. Беріть усі речі, які знайдете. Адже невідомо що може виявитися корисним і стати в нагоді в потрібну секунду.

Зверніть увагу на вівтар. Там потрібно зібрати всі плитки із зображенням богів Поліпантеона, щоб його активувати. Для початку знайдіть свічки та сірники, щоб освітити вівтар. А далі решта справа тільки за вами. Використовуйте свій інтелект і кмітливість, щоб розгадати всі таємниці та загадки великого храму. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Зої та Поліпантеон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9655172413793 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 232)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zoe and the Poly Pantheon.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 232 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри