Гра Знаменитості: Селена у всьому світі моди

Ласкаво просимо в нову гру для дівчаток - Знаменитості: Селена у всьому світі моди. Знаменитість Селена планує спробувати різні модні тенденції. Їй потрібна допомога, щоб вибрати ідеальні костюми та вбрання. Перегляньте її гардероб і виберіть ідеальні вбрання для кожної модної тенденції. Це буде не просто, адже Селена дуже популярна і любить одягатися зі смаком. Але ми впевнені, що у вас все вийде і ви підберете для дівчини найтоповіші образи.

Як грати?

Перший стиль, у якому вам необхідно одягнути Селену - Е-Гьорл! Це дуже дівчачий образ, у якому мають бути рожеві речі і багато красивих аксесуарів. У гардеробній ви знайдете все необхідне. Наступний образ для побачення на день закоханих. Виберіть ніжне вбрання, яке підкреслюватиме жіночність нашої Селени. Оскільки наша героїня модниця в усьому світі, вам потрібно постаратися і підібрати все тільки наймодніше. Попереду на вас чекає ще дуже багато стильних нарядів, які необхідно підібрати, щоб Селена була готова до всіх заходів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Селена у всьому світі моди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 60)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Selen All Around The Fashion.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 60 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри