Гра Зимовий Повсякденний Образ Знаменитостей

Ласкаво просимо в зимовий повсякденний образ знаменитостей. Зима зазвичай є найхолоднішою порою року, але це не означає, що ця знаменитість не може бути стильною в ці менш сонячні дні року. Перегляньте гардероб і виберіть відповідні вбрання і костюми, щоб зустріти цю зиму! Пам'ятайте, ви підбираєте одяг для відомих особистостей, тому все має бути ідеально! Проявіть свій креатив і створіть для знаменитостей образи на кожен день, які будуть модними і водночас теплими.

Як грати?

У грі ви зустрінетеся з чотирма відомими співачками, акторками і моделями, такими як: Аріана Гранде, Ріанна, а інших відгадайте самі. Для кожної з дівчат необхідно підібрати крутий образ. Виберіть легкий макіяж, прикраси, сумочку і найголовніше - одяг. У гардеробі вам буде представлено багато вбрань, які можна приміряти, щоб зупинитися на найбільш підходящому варіанті. Не забувайте, що на вулиці зима, і знаменитості мають мати не тільки стильний вигляд, а й почуватися комфортно за будь-якої погоди. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Зимовий Повсякденний Образ Знаменитостей, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2413793103448 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 87)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Casual Winter Look.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 87 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри