Знаменитості Тиха Розкіш Проти Нових Образів за Гроші

Сьогодні ви зможете зануритися у світ високої моди і познайомиться з відомими знаменитостями. Багато дівчат хотіли б мати гардероб як у селебріті, адже їхні вбрання виглядають ідеальними. У грі "Тиха Розкіш Проти Нових Образів за Гроші" ви будете стилістом для публічних леді, які повинні виглядати розкішно і в той же час сучасно. Готові взяти на себе таку відповідальність? Тоді не сміємо вас затримувати, адже попереду на вас чекає багато завдань.

Як грати?

У грі на вас чекатиме п'ять знаменитостей, які вирішили розділитися і приміряти на себе два різні стилі. Один з них буде в стилі тихої розкоші, а другий у нових трендах за гроші. Давайте починати! Біллі Айліш вже готова до зустрічі з вами, щоб приміряти на себе новий образ. Для початку давайте зробимо макіяж. На столики ви побачите багато красивої косметики, яку можна використовувати, щоб створити гарний макіяж. Далі переходьте до одягалки, в шафі на вас чекає дуже багато крутих нарядів, які ви можете приміряти, а також стилізувати з аксесуарами. Вийшло неймовірно красиво! Продовжуйте в тому ж дусі, щоб інші знаменитості так само були задоволені вашою роботою. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості Тиха Розкіш Проти Нових Образів за Гроші, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9245283018868 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 53)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Quiet Luxury vs New Money Looks.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 53 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри