Гра Знаменитості: Е-Гьорл Проти М'якої Дівчини

Ласкаво просимо в нову гру, де на вас чекають популярні знаменитості! Цього разу вони розділилися на дві категорії: Е-герл проти М'яких Дівчат. Наші селебріті все ніяк не можуть вибрати, в якому стилі вони виступатимуть на музичній премії. Давайте допоможемо нашим красуням і виберемо для них два варіанти тільних образів, які вони будуть одягати на сцену. Готові стати стилістом знаменитостей? Тоді мерщій беріться за роботу!

Як грати?

У грі на вас чекають відомі особистості, такі як: Ріанна, Селена Гомес, Тейлор Свіфт та інші. Ваше завдання - розділити дівчат порівну і одну пару одягнути в стилі е-герл, а другу - в стилі милих дівчат. Не варто забувати, що наші героїні дуже вимогливі. Вони звикли, що їхнім стилем займаються найкращі стилісти у світі. Тому вам доведеться дуже добре постаратися. Вибирайте першу модницю і скоріше підберіть їй одяг у потрібному стилі. У гардеробній на вас чекають красиві сукні, костюми та інші елементи одягу. Доповніть образ стильною зачіскою та аксесуарами. Ну ось, лише кілька хвилин, а ваша знаменитість має чудовий вигляд. Продовжуйте так само й одягніть усіх селебріті, щоб вони змогли вибрати для себе найкрасивіший образ у стилі е-герл або софт-герл. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Е-Гьорл Проти М'якої Дівчини, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity E-Girl vs Soft-Girl.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри