Гра Вбрання Знаменитостей для Вечірнього Виходу

Готові стати стилістом для знаменитостей? Тоді давайте разом із вами проведемо час у компанії чарівних модниць, які готуються до вечірнього виходу на круту вечірку. Давайте разом із вами зануримося у світ моди, де можна поєднувати різні стилі та створювати оригінальні образи. Дівчатка, а ви готові стати для знаменитостей їхнім особистим стилістом і підібрати для них модне вбрання для вечірки? Тоді, ми починаємо!

Як грати?

На вас чекають чарівні селебріті, для яких вам потрібно підібрати вечірнє вбрання. Це можуть бути як: сукні, спідниці, топи або костюми. Давайте ж дізнаємося які вбрання, ховаються в гардеробних публічних дівчат. Красуня Ріана готова показати вам своє вбрання. Головне не поспішайте, пройдіться по всіх поличках, щоб не упустити жодного важливого елемента одягу. Виберіть гарну сукню, прикраси, зачіску і сумочку. Тепер Ріана повністю готова до вечірнього виходу. А як щодо Селени Гомес, її гардеробу позаздрить будь-яка дівчина, головне там не загубитися. Підберіть для красуні таке ж святкове вбрання. Коли всі п'ять знаменитостей будуть одягнені, вони з радістю вирушать на вечірку. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Вбрання Знаменитостей для Вечірнього Виходу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.34375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 64)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrities Night Out Outfits.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 64 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри