Гра Стиль Знаменитостей Мій Тиждень: Хештег Челендж

Ваша улюблена знаменитість, Адріана, хоче, щоб ви приєдналися до неї на тиждень і стали її особистим модельєром. Її графік завжди сповнений, і їй потрібен хтось, хто допоможе їй вбратися в гламурні сукні для важливих вечірніх вечірок, для особливого вечора на Тижні моди і навіть для концертних турів Адріани. Приєднуйтесь до неї і дізнайтеся про всі випробування, які вона для вас приготувала. А ви, готові взяти на себе таку відповідальність? Якщо, ваша відповідь, так! Тоді ласкаво просимо у світ моди!

Як грати?

Адріана дуже вимоглива щодо стилістів, тому вам доведеться дуже постаратися, щоб догодити їй. На вас чекає сім захопливих етапів, які вам необхідно пройти, щоб знаменитість залишилася задоволеною. Давайте почнемо з образу на концерт. Він має бути неймовірним, яскравим і модним. Але, як виявилося, дівчина не взяла свої концертні вбрання, і вам необхідно завітати в магазин, щоб прикупити їй одяг і аксесуари. Після покупок повертайтеся до знаменитості і одягніть її, потім зробіть фото і викладіть його в соціальні мережі. Якщо ви наберете багато лайків, то отримаєте хорошу грошову винагороду і до наступного завдання, так само зможете купити найкрутіші речі. Так що вам є за що поборотися. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стиль Знаменитостей Мій Тиждень: Хештег Челендж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2352941176471 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 204)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Style My Week Hashtag Challenge.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 204 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри