Гра Знаменитості: Битва в Зимовій Країні Чудес

Дівчата, вас запросили на модну битву знаменитостей у зимовій країні чудес. Ця подія найочікуваніша і заслуговує на вашу увагу. Наші знаменитості, все ніяк не можуть заспокоїтися і вирішити між собою, хто з них наймодніший. Цього разу вони вирішили відвідати країну чудес, щоб насолодитися красивими пейзажами і влаштувати битву між собою. Вони вирішили підібрати собі красиві зимові образи і зробити голосування. Ну як, вам така задумка? Готові допомогти нашим красуням? Тоді не змушуйте їх мерзнути!

Як грати?

Дівчата поділилися на дві групи по дві учасниці. Ваше завдання, підібрати для кожної знаменитості крутий зимовий образ, який гідний голосування. Почніть з першої красуні і тут у нас Ріанна! Дівчина вважає себе іконою стилю і здаватися не має наміру. А це означає, що вам потрібно дуже постаратися, щоб не розчарувати її. Відкрийте гардероб дівчини і виберіть найкрасивіше вбрання, яке стильно можна доповнити аксесуарами, новою зачіскою, сумочкою і головним убором. У вас дуже круто вийшло! Тепер повертайтеся до наступної дівчини з групи і підберіть їй таке ж круте вбрання. Після, вам потрібно зробити гарне фото і прикрасити його за допомогою фільтрів та інших налаштувань для голосування в соціальних мережах. Але не забувайте, що у вас ще є одна група дівчат, які так само чекають на зимове вбрання і красиве фото для голосування. Нехай переможуть найсильніші!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Битва в Зимовій Країні Чудес, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4318181818182 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 44)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Winter Wonderland Clash.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 44 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри