Гра Знаменитості на Венеціанському Карнавалі

Ласкаво просимо на Венеціанський Карнавал, де ви будете супроводжувати чарівних знаменитостей. Дівчата вирішили відвідати найочікуваніший захід у році, найкрасивіший карнавал, від якого захоплює дух. Готові вирушити на карнавал разом із найвідомішими селебріті, такими як: Ріанна, Селена Гомес, Аріана Гранде та інші. Тоді не затримуйте дівчат і приступайте до пошуку ідеального вбрання, просто зараз!

Як грати?

На вас чекають шість відомих особистостей, які знаються на моді, і одягати, абищо, вони не будуть. Тому намагайтеся підійти до справи серйозно і підібрати найкрутіші карнавальні костюми. Співачка Ріанна вже готова приміряти шикарні сукні. Давайте відкриємо шафу і подивимося, що у нас є. Вибір вбрання досить непоганий, так само можна вибрати аксесуари, зачіску і найголовніше таємничу маску для обличчя. Приміряйте різні поєднання, щоб у кінцевому результаті все мало гармонійний вигляд. Образ Ріанни приголомшливий, ви молодець! Час переходити до решти знаменитостей, їм так само потрібен гарний образ, щоб пройти дрес-код венеціанського карнавалу. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості на Венеціанському Карнавалі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4848484848485 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 33)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity In Venice Carnival.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 33 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри