Гра Знаменитості: Модний Образ для Випускного Вечора

Дівчата, а ви вже отримали запрошення на випускний у старшій школі? Якщо ні, тоді лавіте! Сьогодні у вас буде унікальна можливість побувати на випускній вечірці знаменитостей. Ви тільки уявіть які розваги на вас чекають! Але щоб потрапити на таку вечірку, потрібно як слід підготуватися. Допоможіть знаменитостям підібрати модний образ для випускного, щоб весело погуляти на випускному.

Як грати?

У грі ви зможете ближче познайомитися з такими знаменитостями, як: Ріанна, Аріана Гранде, Селена Гомес та інші. Дівчата якраз закінчили старшу школу і на них чекає крутий випускний. Ваше завдання допомогти кожній з них і підібрати крутий лук. Готові? Тоді перша знаменитість уже чекає на вас! Зазирніть до її шафи, щоб вибрати гарне вбрання. Приміряйте красиві сукні та інші вбрання, щоб вибрати найкраще вбрання. Потім давайте виберемо гарні прикраси та аксесуари, а також святкову зачіску. У вас дуже круто виходить! Продовжуйте в тому ж темпі і нарядіть інших знаменитостей, щоб дівчата змогли пройти дрес-код і потрапити на заповітну вечірку на честь випускного. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Модний Образ для Випускного Вечора, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7236842105263 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 76)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Trendy Prom Look.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 76 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри