Гра Знаменитості в Образах сяючих соняшників

Яке ж літо без соняшників? Правильно, ніяке! Такої ж думки і знаменитості, вони не змогли пройти повз новий тренд моди з принтами соняшників і запрошують вас стати їхнім новим стилістом. Ось, це так честь вам випала. Не втрачайте такий шанс, а скоріше сідайте грати і допоможіть нашим знаменитостям стати наймоднішими. Дівчата вже пробіглися по магазинах і прикупили собі багато різних нарядів. Але це ще не означає, що всі вони гідні вийти в люди. Покажіть свій творчий потенціал і створіть найкрутіші вбрання.

Як грати?

Досліджуйте різноманітні сукні, аксесуари та багато іншого в їхньому гардеробі. Змішуйте і підбирайте різні предмети, щоб створити ідеальний ансамбль, що відображає сутність цих прекрасних кольорів. Ріанна, Майлі Сайрус, Аріана Гранде та інші з нетерпінням чекають вас у своїх гардеробних, щоб скоріше приміряти на себе яскраві сукні з принтом соняшників. Так само, не забуваємо про прикраси і зачіску, для повноцінного образу, який подарує нашим зіркам новий стиль у світі моди. Не стримуйте свої фантазії, можливо саме ваше модне рішення стане трендом цього сезону!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості в Образах сяючих соняшників, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1707317073171 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 41)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Sunflower Shine Looks.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 41 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри