Гра Давити Зомбі

Давити Зомбі - крута 3Д гра про машини і зомбі, оригінальна назва якої (Зомбі Дербі). У цій грі ви ганяєте на своїй машині і намагаєтеся ухилитися від зомбі, коли вони намагаються дістатися до вашого персонажа. Ви граєте за звичайного водія вантажівки, який доставляє посилки, але у світі настав зомбі апокаліпсис. Що ще ви можете зробити, окрім як продовжувати їздити і тиснути якомога більше зомбі, перебиваючи їх і відчуваючи задоволений хрускіт під вашими колесами.

Як грати?

На початку гри ви вивчаєте основи в навчальному режимі, а потім переходите до перевірки своїх навичок на різних ігрових картах. Вам не буде нудно, адже ви можете чавити зомбі, виконуючи круті трюки і перевороти, проходячи гру і набираючи очки. Керуйте своєю вантажівкою і тисніть на педаль газу, щоб як слід розігнатися і збити побільше зомбок на своєму шляху. Чим далі ви проїдете і чим більше зомбі вб'єте, тим більше отримаєте грошей. Коли ви пройдете рівень, ви можете використовувати свої очки для купівлі поліпшень, таких як: поліпшені шини, двигун, нітро і навіть кулемет! Ви маєте стежити за рівнем пального і зберігати свої боєприпаси, адже вони можуть швидко вичерпатися. Якщо ви успішно досягли безпечної точки в кожному рівні, ви можете перейти до наступного етапу. Скільки зомбі ви зможете вбити?

Чи зможете ви вижити у своїй супер вантажівці? Ви знайдете шлях до виживання? У справжніх чоловіків є дві улюблені речі: машини і зброя. Візьміть під свій контроль свою машину і влаштуйте втечу, щоб врятуватися, знищивши безліч зомбі, намагаючись не бути з'їденими. У грі вам буде доступно 6 машин, які допоможуть вам дістатися до фортеці. Кожну машину можна покращувати і встановлювати на неї супер поліпшені модулі, як, наприклад, нітро або потужний бампер. З максимальним поліпшенням коліс, зомбі самі падатимуть під ваші колеса, а машина цього навіть не відчує. Кожну з цих машин можна модернізувати за допомогою 15-ти предметів, таких як пальовий бампер, поліпшені шини, двигун із наддувом, а також озброєння, паливо або турбіни. Як далеко ви підете, перш ніж вони зловлять вас?

З кожним днем ви будете просуватися далі й далі, але зомбі не відстануть від вас, вони перегороджуватимуть ваш шлях, тому у вас залишиться лише один вихід - давати їх! Коли всі ваші машини будуть поліпшені - ви нарешті таки зможете пройти останній рівень і дістатися до точки порятунку. Вдалої гри!

Тут розташована онлайн гра Давити Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.4177194148936 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6016)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - їхати
  • - стріляти
  • - прискорення
  • - пауза/меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Derby.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 6016 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри