Гра Дрифт Машини Проти Зомбі

Заводьте мотори! Зараз на вас чекає нищівне дербі на спеціальній зомбі-арені, де ви ганятимете на машинах, дрифтуватимете і давитимете зомбі! У грі "Зомбі Дербі 3Д", ви опинитеся на карті військової бази, просто посеред пустелі. Після витікання небезпечного вірусу на базі не залишилося жодної живої людини. Тільки пісок, вітер і натовпи зомбі! Щоб вірус не поширився далі, необхідно знищити всіх ходячих мерців.

Як грати?

Ви сядете за кермо потужних машин. Ваше завдання - вбити всіх зомбі, не виходячи з машини. Ви можете дрифтити, лихачити і давити своїми потужними колесами кровожерливих монстрів. Головне - не стояти на місці. В іншому разі зомбі можуть зламати машину і дістатися до вас, що порушить усі наші плани.

За кожен пройдений рівень, ви будете отримувати гроші. Їх потрібно витратити на новий автомобіль і його повний апгрейд. Купіть бампер із шипами, колючі деталі на колеса, гострі циркулярні пилки і таран. Після такого апгрейда автомобіль перетворитися на пекельну машину смерті для зомбі. Віртуозно керуйте вашим небезпечним транспортом і залиште всіх монстрів під своїми колесами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дрифт Машини Проти Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.3339658444023 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 527)
Керування у грі:
  • / - керування автомобілем
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drifting Cars vs Zombies.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 527 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри