Гра Earn To Die 2012: Part 2

Освіжіть спогади про зомбі-апокаліпсис з "Earn to Die 2012: Part 2" і перетворіть заражені дороги на свої особисті траси для безжальних перегонів. Нова глава в серії "Earn to Die" піднімає планку для любителів екстремальних пригод, надаючи величезні можливості в галузі поліпшень, машин і захоплюючих місій. Тут не тільки питання виживання, а й способу зробити це стильно й ефектно. Підготуйтеся до того, щоб пробиватися крізь зомбі-товпи, заливаючи дороги кров'ю і діставшись до безпечного притулку на власних правилах!

Битва за виживання триває, надаючи вам нові території та безкраї орди зомбі для розгрому. Подорожуйте небезпечним заходом США, залишаючи за собою піщані сліди знищених мерців. У вашому розпорядженні з'являться гігантські машини для максимальних руйнувань: потужна пожежна машина, масивний тягач із причепом і броньована військова машина. Кожен транспортний засіб пропонує унікальний спосіб подолати зомбі-бар'єри. Заробляйте гроші, беручи участь у кривавих сутичках, і вкладайте їх у поліпшення транспортних засобів, перетворюючи ваш автомобіль на безжальну машину для винищення зомбі.

Як грати?

Як грати? Візьміть ключі від вашого апокаліптичного транспорту і готуйтеся до бурі адреналіну. Гра починається з першої локації на карті, надаючи вам можливість здійснити першу поїздку в зомбі-інфестований світ. Сядьте в пожежну машину, розмітайте зомбі на своєму шляху. З кожним прискоренням ви стаєте на крок ближче до звання того, хто вижив після апокаліпсису. Збирайте гроші, щоб придбати новий двигун, поліпшити коробку передач, оновити колеса, встановити потужну гармату, прискорювач турбіни і бампер з відбійником, роблячи вашу машину по-справжньому смертоносною.

Звичайно, скло вашого автомобіля може бути вкрите кров'ю зомбі, але в "Earn to Die 2012 Part 2" ці бризки частина атмосфери. Проте, не забувайте про омивач скла; вам потрібен ясний зір, щоб виживати серед натовпів ходячих мерців і прокладати шлях до безпечної зони. Прокачуйте свій транспортний засіб до максимуму і прагніть дійти до фінішу, проходячи всі рівні гри до самого кінця, щоб розкривати захоплюючий сюжет. Почніть грати просто зараз і перевірте, чи маєте ви все необхідне, щоб досягти зони евакуації, або ви станете ще однією жертвою у світі зомбі.

Тут розташована онлайн гра Earn To Die 2012: Part 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.2727272727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 209)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Earn To Die 2012: Part 2.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 209 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри