Гра Тупі Зомбі

Натовпи дурних зомбі знову хлинули в місто! Ці моторошні чудовиська загрожують городянам повним винищенням. Щоб цього не сталося, на допомогу поспішає відважний герой, яким ви будете керувати. Тепер тільки ви зможете врятувати людство і винищити зомбі. Готові до запаморочливих пригод? Тоді, за зброю! Вашим персонажем буде відчайдушний мисливець за головами. Цей хлопець не боїться нікого і нічого! Його безстрашність і влучне око допоможуть вам знищити зомбі та стерти їх з лиця землі.

Як грати?

Попереду на вас чекає чотири локації, де влаштувалися зомбі. Кожна з локацій має всього по 30 рівнів. Причому, в першій локації рівні найпростіші, у другій складніші і так далі. Вибирайте будь-яку з них і вирушайте назустріч кровожерливим чудовиськам. Зомбі стоятимуть на платформах по всьому екрану. Ви маєте вистрілити так, щоб за допомогою мінімальної кількості патронів убити більше ворогів. Куля буде рикошетом відлітати від стіни, вражаючи зомбі одного за іншим.

Пам'ятайте, що кількість боєприпасів обмежена і кожен патрон необхідно використовувати з максимальною користю. Це вимагатиме від гравців максимальної концентрації та кмітливості. Тут ви будете не просто стріляти і демонструвати влучність, а й задіяти мозок і логічне мислення. Сьогодні ви зможете стати національним героєм і живою легендою! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Тупі Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
3.5689996045868 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5058)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stupid Zombies.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 5058 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри