Гра Машини і Зомбі Прокляття

Гра "Машини і Зомбі Прокляття" перенесе вас у світ зомбі апокаліпсису, де виживають тільки люди на крутих машинах. Тут не головне мати круту або красиву машину, тут головне вижити за всяку ціну. Для цього люди почали створювати спеціально обладнані автомобілі, на яких можна їздити по землі і давити всіх зомбі на своєму шляху. На жаль, на планеті більше немає заправних станцій, тому машини не можуть їздити далеко і довго. Бензин можна підбирати лише в деяких місцях, і то не завжди.

Ви граєте одним із людей-героїв, що вижили, який має свою власну машину. Саме на ній ви маєте їхати вперед назустріч купам зомбі.

Як грати?

Сідайте за кермо авто і постарайтеся зупинити зомбі прокляття. У гаражі вам доступно для купівлі цілих 19 різних машин, серед яких є і потужні джипи, і вантажівки, і швидкісні машини. Кожна з них має свої характеристики, сильні та слабкі сторони. Ваше основне завдання - їхати якомога далі і постаратися вижити. На вашому шляху будуть зустрічатися різні зомбі, а також різні перешкоди на дорозі. Ви можете стрибати на гірках, ширяти в повітрі, злітаючи на трамплінах, збирати монети і бонуси. Найголовніше це вчасно підбирати червоні каністри з паливом, щоб мати можливість продовжувати рух. Життя - це рух, а значить не можна зупинятися. Збирайте гроші, купуйте нові машини, купуйте бонуси, заряджайте вашу тачку і вперед назустріч пригодам. Грайте і переможете прокляття зомбі, встановіть свій особистий рекорд. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Машини і Зомбі Прокляття, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.1282660332542 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 421)
Керування у грі:
  • or - нахили машини назад/вперед
  • or - підстрибнути
  • or - різко приземлитися
  • - увімкнути двірники
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cars and Zombies Curse.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 421 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри