Гра Дідусь Проти Зомбі

Світ захлеснула хвиля кровожерливих зомбі! Ходячі мерці жадають плоті і не зупиняться ні перед чим, щоб її роздобути. Цього разу монстри дісталися околиці маленького містечка і приготувалися напасти на будиночок старенького дідуся. Але дідусь виявився не таким уже й стареньким і далеко не безпорадним. В арсеналі у старого добротна колекція зброї та боєприпасів, які він готовий використовувати проти мерців. Хочете до нього приєднатися і стати мисливцем на зомбі? Тоді, за зброю!

Як грати?

У грі "Дідусь Проти Зомбі" геймерів чекає велике протистояння! Пробудіть у собі стратега і влаштуйте зомбі "гостинний" прийом! Дідусь стоятиме біля дверей свого броньованого будиночка, а зомбі наступатимуть хвилями, виходячи з боку лісу. Ви маєте відстрілюватися від непрошених гостей і не дати їм дістатися до хатини. В іншому разі вони зруйнують будинок, і ви програєте. Намагайтеся знищувати зомбі до того, як вони доберуться до своєї мети.

Після кожної перемоги ви отримуватимете нагороду у вигляді коштовностей і золоті зірки. Коштовності ви можете витратити на нову потужну зброю і боєприпаси, броню та інші бойові ресурси. А ось зірки ви зможете витратити на поліпшення характеристик. Прокачавшись по максимуму гравці зможуть впоратися з чудовиськами за дві секунди! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Дідусь Проти Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
3.8821752265861 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1986)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Realm.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1986 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри