Гра Врятуй Дівчину: Пошук Предметів у Кімнаті 3Д

"Врятуй Дівчину: Пошук Предметів у Кімнаті 3Д" - це захоплива казуальна гра з елементами головоломки, в якій ви матимете змогу стати справжнім мисливцем за привидами! Попереду на вас чекає безліч приголомшливих рівнів, у яких вам доведеться досліджувати зони паранормальної активності та ловити привидів, що мешкають у будинках місцевих жителів. Ці підступні сутності ховатимуться в предметах інтер'єру та багатьох інших непримітних місцях, тому вам слід бути дуже уважним, щоб знайти кожного потойбічного гостя. Більшість привидів матимуть доволі нешкідливий вигляд, але не дайте себе ошукати, адже якщо їх не вигнати, то вони так і продовжать тероризувати місцевих жителів!

Як грати?

Затисніть ліву клавішу миші і переміщайте курсор, щоб відсканувати кімнату за допомогою спеціального пристрою. Коли мету буде виявлено, дістаньте свою протонну гармату і зловіть злісного полтергейста. За успішне виконання завдань ви будете заробляти гроші, які можна використовувати для купівлі нових унікальних девайсів і рукавичок. Подорожуйте різними барвистими локаціями і боріться з примарами, які лякають людей своїми постійними витівками. Завдяки приємній графіці, яскравим візуальним ефектам і захопливому інтерактивному гейпмлею, ви зможете розслабитися і весело провести вільний час!

Тут розташована онлайн гра Врятуй Дівчину: Пошук Предметів у Кімнаті 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Save the Girl: Hidden Object in the Room 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри